paleotóp

paleotóp

Nyúlkövület a kambriumból

2018. április 01. - Fitos Attila

Elképesztő! A tudósok mind el akarják hallgatni ezt a szenzációs felfedezést! De mi utána jártunk! Ha ezt elolvasod, leesik az állad és belilul a füled!!!!!4!!!!4!!!!4négy

A kanadai British Columbia tartományban, a sziklás hegység kambrium időszaki burgess pala formációjában, 510 millió éves kőzetekben furcsa fosszíliát találtak. Az első pillantásra egy nyuszifül lenyomatának tűnő képlet a második és a harmadik pillantásra is annak tűnt. Ezt követően több gerinces szakértő is megvizsgálta a szokatlan leletet, és ők is arra a konklúzióra jutottak, hogy a félmilliárd éves tengeri agyagos üledékben bizony egy közönséges mezei nyúl (Lepus europaeus) maradványát fedezték fel. Ez azért szenzáció, mert a nyúlalakúak (Lagomorpha) rendjének eddigi legidősebb kövületeit az eocénből ismertük, az ebbe a rendbe tartozó mezei nyúl pedig még ennél is később, valamikor a jégkorszakot megelőzően alakult ki – az eddigi adatok szerint. De az új lelet nem csak a nyúlfélék törzsfejlődéséről szóló tudásunkat borítja, hanem a teljes természettudmányos világképünket, az evolúcióval, a kőzetképződéssel, a földtörténettel együtt! Minden, amit eddig tudni véltünk az élet törzsfejlődéséről, semmivé válik, és új paradigmát kell alkotnunk!
Több forrásból is azt a hírt kaptuk, hogy a kövületet egy titkos föld alatti katonai bázisra szállították, ahol egy korábban lezuhant földönkívüli repülő csészealjat, Elvis Presley-t és Sam Neill-t is rejtegetik.
Az információkat kiszivárogtató tudóst azonnal elbocsájtották, aki szerencsénkre jelenleg hazánkban bújkál, mondván, itt a kutyát sem érdeklik a tudósok. Ő beszélt nekünk.
Az egy szempillantás alatt a szakma perifériájára sodródott kutató teljesen össze van zavarodva, csak annyit mondott sírva: már semmi sem biztos abból, amit eddig az evolúcióról tudtunk. Ezek után az is lehet, hogy a világ mégis csak 6000 éves, és 6 nap alatt gyúrmázta össze egy fehér szakállas aggastyán.
Az eddig ismert tudomány bukása most már éppoly nyílvánvaló, mint ahogy fentről repülőkről permeteznek minket, vagy hogy a Föld lapos!

Próbáltuk válaszra bírni a lelet felfedezőjét, a Kanadai Királyi Kőzetrendezgető Intézet főméhészét, Roger Bunny-t is, hogy megkérdezzük, a felfedezésnek van-e bármi köze a húsvéthoz vagy április elsejéhez. Sajnos az illető azonban visszautasította az interjút, és csak annyit mondott, kérdezzük meg a rabbit.

Képünkön a megtalált kövület, és az abból készített rekonstrukció látható.

#fakenews #bolondoknapjahusvettalegyutt

 nyuszi2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://paleotop.blog.hu/api/trackback/id/tr2913797812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lobo Marunga 2018.04.04. 07:49:33

Ekkora marhaságot! A képen egyértelműen egy Argutae lammina, magyarul szőlőmetsző kés, vagy kacor lenyomata látható. A dolognak semmi köze a nyúlhoz, viszont minden kétséget kizáró módon bizonyítja a magyarság szíriuszi eredetét. Feltételezem, hogy a többi bizonyítékkal, pl. az ős-szentkoronával együtt ez is a Vatikán Habsburgok által működtetett titkos raktárainak mélyén fogja végezni...
süti beállítások módosítása